Ja dodies uz Jūrmalu, no 1. aprīļa nepieciešams iegādāties iebraukšanas caurlaidi. Izmanto iespēju iegādāties Jūrmalas caurlaidi elektroniski ar Mobilly, nevis norēķinies ar skaidru naudu. Tā būs ne tikai ērtāk, bet šobrīd arī drošāk!

Ņem vērā, ka šajā sezonā jāpievērš uzmanību pāris izmaiņām:

  • caurlaižu automātos pie iebraukšanas Jūrmalā Priedainē un Vaivaros ar skaidru naudu norēķināties vairs nevarēs – tajos būs iespējams maksāt tikai ar karti vai bezkontakta maksājumu līdzekļiem;
  • ikvienam uzņēmumam ir pieejama Jūrmalas caurlaides rezerves apmaksas sistēma, kas ļauj novērst tēriņus, ja darbiniekam aizmirsies veikt caurlaides iegādi: lasi vairāk šeit.

Ar Mobilly iebraukšanas maksu vari samaksāt arī pirms vai pēc iebraukšanas īpašā režīma zonā, tikai ņem vērā, ka maksājums jāveic iebraukšanas dienā līdz plkst. 23.59. Iebraukšanas maksa Jūrmalā tiek piemērota no 1. aprīļa līdz 30. septembrim.

Bez nodevas samaksas un bez caurlaides īpaša režīma zonā Jūrmalā var iebraukt elektromobiļi, transportlīdzekļi, kas pielāgoti vadītājam invalīdam, kā arī operatīvie transportlīdzekļi.

Ja izlem pavadīt laiku ārpus mājām – #ievērodistanci! Parūpējies par savu un tuvinieku drošību, izvairoties no plaši apmeklētām pastaigu un atpūtas vietām.

Lai saulaina diena!
Tavs Mobilly