No šodienas muzeji visā Latvijā sāks pakāpeniski vērt durvis apmeklētājiem un piedāvās iespēju ieejas biļetes iegādāties ar Mobilly.

Pateicoties šim jaunajam biļešu risinājumam, muzeja apmeklētājs saņems pakalpojumus ātrāk un ērtāk, savukārt muzeju nozares dalībnieki spēs piedāvāt vienotu, mūsdienīgu, un kvalitatīvu risinājumu. Jaunā iespēja turpmāk ļaus muzejiem pārdot biļetes 24 stundas diennaktī tādejādi padarot tos pieejamākus apmeklētājiem, kuri plāno savas brīvdienas, ceļojumus vai vēlas pieņemt spontānus lēmumus.  

Lai sāktu izmantot jauno pakalpojumu:

  • Lejupielādē vai atjauno lietotni un papildini Mobilly kontu ar bankas karti;
  • Izvēlnes joslā uzklikšķini uz sadaļas “Citi” un izvēlies “Muzeji un izstādes”;
  • Izvēlies muzeju, kuru vēlies apmeklēt, iegādājies QR koda biļeti un dodies uz muzeju. Uzrādīt QR koda biļeti vajadzēs pie ieejas muzejā.

Biļetes Mobilly  iespējams iegādāties arī izmantojot skolēna, studenta vai pensionāra atlaides.

“Priecājamies, ka turpmāk ar Mobilly varēs iegādāties pakalpojumus un ieejas biļetes nu jau 50 muzejos visā Latvijā. Tā ir iespēja atbalstīt kultūrvietas šajā izaicinājumiem pilnajā laikā, nodrošinot bezkontakta maksājumus un padarot biļešu pārbaudes procesu ātru un ērtu gan muzeju darbiniekiem, gan apmeklētājiem” stāsta Mobilly vadītājs Ģirts Slaviņš.

Projekts tapis pateicoties Mobilly un Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstam.