Mobilly un Banka Citadele apvieno spēkus, lai piedāvātu klientiem jaunus mobilo maksājumu risinājumus

 

Iegādājoties 12,5% kapitāldaļu un kļūstot par Mobilly kapitāldaļu īpašnieci, banka Citadele iegūst nozīmīgu ietekmi kompānijas kapitālā kopā ar esošajiem Mobilly vairākuma dalībniekiem. Izveidotā partnerība ļaus Citadelei un Mobilly īstenot jaunas inovācijas un piedāvāt klientiem ērtus un aizraujošus mobilo maksājumu pakalpojumus.

 

Mobilly un Citadeli vieno inovācijas maksājumu jomā. Mobilly vienmēr ir bijis inovatīvu pakalpojumu sniedzējs mobilo maksājumu jomā, savukārt Citadele ir ieviesusi virkni inovācijas banku nozarē Latvijā. Abu uzņēmumu sadarbība ļaus attīstīt arvien plašāku mobilo maksājumu klāstu un piedāvāt iedzīvotājiem arvien vairāk iespējas norēķināties par pakalpojumiem ar mobilajiem maksājumiem, radot pavisam jaunu maksājumu pieredzi.

 

Mobilly valdes priekšsēdētājs Valdis Bergs: Līdz ar šo darījumu Mobilly sākas jauns attīstības posms, no kura lielākie ieguvēji būs tieši mūsu klienti. Sadarbojoties ar banku Citadele, mums būs iespēja izstrādāt vēl mūsdienīgus un advancētākus finanšu tehnoloģiju risinājumus. Šis darījums neietekmēs mūsu sadarbību ar esošajiem klientiem. Mēs turpināsim sniegt arvien labākus un ērtākus pakalpojumus un stiprināsim savas līderības pozīcijas klientu servisā.

 

Bankas Citadele valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis: “Citadeles misija ir modernizēt banku nozari un sniegt klientiem vairāk iespēju – veikt maksājumus ērtāk, ātrāk un atvieglot ikdienu. Veicot šo investīciju Mobilly attīstībā, mēs esam vienojušies radīt jaunus risinājumus gan Mobilly, gan bankas klientiem, kas padarītu esošos pakalpojumus izdevīgākus un sniegtu jaunas iespējas un ērtības abu uzņēmumu klientiem. Gan Mobilly, gan Citadeles attīstības komandas labi saprotas savā starpā, ir vienojušās par kopēju vīziju un šobrīd gaida gala saskaņojumu no Konkurences padomes, lai sāktu darbu pie šiem aizraujošajiem projektiem.”