No 20.augusta iedzīvotājiem, kas pārvietojas ar vilcienu, elektroniski apmaksātas pasažieru vilciena biļetes pieejamas lētāk nekā tās, kas iegādātas klātienē, pie kasieres. Nav labāka veida kā šo notikumu nosvinēt kā vien doties ašā izbraukumā! #CeļoarMobilly!

 

Iepazīsti Jūrmalu!


 
Jūrmala, kā īsta aristokrāte iekārtojusies Rīgas jūras līča ielokā, bauda saulrietu un saullēktu cēlumu, viesmīlīgi uzņem nerimstošās ciemiņu straumes un lutina tos ar skaistiem koncertiem, gardām uzkodām un izmeklētiem dabas skatiem. Brauc izvēdināt galvu un uzlādēt spēkus no jauna! Pa ceļam un jūras krastu apskati iespaidīgākos koka arhitektūras paraugus un spēlē paslēpes ar Aspaziju un viņas kaķiem.
 
Mūsu ieteikumus ideālai dienai Jūrmalā lasi šeit.
 

Apciemo studentu galvaspilsētu!


 
Jelgava viennozīmīgi ir viens no aizraujošākajiem galamērķiem, ja vēlies baudīt lielpilsētas cienīgu vērienu, arhitektūras un kultūras pērles, kā arī, ko tur slēpt, brīnumainus gardumus. Esot šajā pilsētā vienlaikus varēsi gan ieelpot dabas skaistumu, gan mesties jaudīgos piedzīvojumos! Ņem līdzi riteņus – tā pārvietoties pa pilsētu būs daudz ērtāk un ātrāk! Brauc izvēdināt galvu un uzlādēt spēkus no jauna!
 
Mūsu ieteikumus enerģiskai dienai Jelgavā lasi šeit.
 

Izbaudi pārsteigumus Ogrē!


 
Neatkarīgi no tā, vai Ogrē ciemojies pie draugiem vai dodies atpūsties, garlaicīgi nebūs. Ogre ir aktīvas atpūtas iespēju, zvaigžņotu pārsteigumu un majestātiskas dabas bagāta. Pagājušajā gadā tieši maršruts Rīga-Ogre bija populārākais ar Mobilly ceļojošo vilciena pasažieru vidū.
 
Mūsu ieteikumus prieka pilnai dienai Ogrē lasi šeit.


Vairāk par iespēju iegādāties vilciena biļetes uzzini šeit!