Izmantot atlaidi pašvaldības sabiedriskajā transportā tagad iespējams vēl ērtāk! Jebkurš Ogres iedzīvotājs Mobilly aplikācijā vai Ogres mājaslapā var pievienot savu Ogres novada iedzīvotāja karti Mobilly kontam un veikt pirkumus.
 
Iespēja šādi norēķināties par braucienu pašvaldības autobusos krietni atvieglos ikdienu pensionāriem, kuriem līdz šim, lai izmantotu subsidētās braucienu atlaides, viena pirkuma veikšanai nācās izmantot divus norēķinu veidus. Veicot autobusa biļetes pirkumu ar Ogres novada iedzīvotāja karti, kura savienota ar Mobilly maciņu, biļetes summas subsidētā daļa tiks kompensēta, savukārt atlikusī daļa ieturēta no Mobilly konta.
 
Mobilly maciņu iespējams izveidot arī bērnam, aplikāciju lejupielādējot bērna telefonā un ievadot skolēna apliecības vai pilsētnieka kartes numuru. Vecāks var maciņam pievienot savu maksājumu karti vai arī no sava Mobilly konta pārskaitīt naudu uz bērna Mobilly kontu. Bērnam, kuram braucieni tiek subsidēti, pirmie 60 braucieni tiks kompensēti, tālāko apmaksa automātiski tiks segta no Mobilly maciņa.
 
Vairāk par šo pakalpojumu vari uzzināt šeit.