Ja vēl neesi pamanījis, tad Mobilly lietotnē iespējams ziedot dažādām organizācijām un labdarības iniciatīvām. 

 
Ikvienam, kurš vēlas atbalstīt kādu labdarības projektu, lielākoties ir pieejamas tikai dažas, lietošanas ziņā nedaudz novecojušas izvēles – iemest naudu ziedojuma kastītē, zvanīt uz kādu maksas numuru, nosūtīt maksas īsziņu, vai pārskaitīt ziedojumu uz konkrētās organizācijas kontu.

 

Ja esi lejupielādējis Mobilly lietotni, tad vari izmantot iespēju, kas tehniski ir tikpat vienkārša kā stāvvietu apmaksa: veikt ziedojumu iespējams lietotnes sadaļā CITI, kā arī Mobilly mājaslapā.
 


 


Meklējot biedrības, apvienības, fondus un organizācijas, kas īsteno labdarības projektus, savu izvēli balstām sekojošos nosacījumos – tiem jābūt oficiāli reģistrētiem, ar skaidru labdarības mērķi, kā arī jāatbilst Mobilly kā uzņēmuma vērtībām, kas ir rūpes par vidi un sabiedrību, kādā dzīvojam. Ziedojumu summai nav jābūt lielai, minimālā ziedojuma summa ir 2,50 EUR – tikpat cik maksā tase labas kafijas.



 

Kopā ar Ziedot.lv esam apvienojuši spēkus, lai akcijas #WhiteFriday ietvaros stāstītu par regulāru ziedojumu nozīmi un atbalstu tiem, kuri aizstāv līdzcilvēku intereses ikdienā. Vairāk par pēdējā akcijā sasniegto uzzināsi šeit. 

Ziedot ir pavisam vienkārši, jebkura summa ir nozīmīga! Dāvināsim prieku sev un citiem ne tikai svētkos, bet arī ikdienā! 🧡


Tavs Mobilly