• No 1. maija par autostāvvietas pakalpojumiem varēs samaksāt arī Rīgas Satiksmes V tarifu zonā. Ņem vērā, ka svētku dienās 1. un 4. maijā stāvvietu apmaksu nebūs jāveic gan šajā, gan visās Rīgas, Daugavpils un Liepājas pašvaldību stāvvietās.
  • Mobilly Automatic pakalpojums pieejams vairākās jaunās zonās – JTA (pie “Jaunā Teika”, Gustava Zemgala gatve 78) un BGR (pie “Business Garden Riga”, Malduguns iela 1). No 7. maija šis pakalpojums būs pieejams arī TUR tarifu zonā (Turgeņeva iela 25). Vairāk par iespēju izmantot automātiskas apmaksas pakalpojumu ikdienā lasi šeit.
  • Uzņēmumiem pieejami “Mobilly labumi” – pirmā aplikācija Latvijā, kas piedāvā risinājumu darbinieku labumu sistēmas efektīvai un ērtai pārvaldībai, iesaistes un motivācijas veicināšanai, kā arī uzņēmuma izdevumu samazināšanai. Šobrīd norēķini pieejami jau vairāk nekā 40 vietās Rīgā. Vispopulārāko no bonusiem – apmaksātas pusdienas, iespējams saņemt arī ar piegādi, ja izvēlētais ēdinātājs šādu iespēju piedāvā. Vairāk iespējams uzzināt šeit.
  • Atgādinām, ka visus darbībai nepieciešamos līgumus Mobilly piedāvā noslēgt attālināti. Vairāk par iespējām uzņēmumiem vari lasīt šeit.

Par godu maija svētkiem esam sagatavojuši īpašu #4maijs30 skaņu celiņu – mūsu mazliet alternatīvo, bet sirsnīgo dziesmu izlasi klausies šeit!

Tavs Mobilly