Latvijas Nacionālais mākslas muzejs, Mākslas muzejs RĪGAS BIRŽA un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs ir pirmie muzeji Latvijā, kas sniedz iespēju ieejas biļeti muzejā iegādāties lietotnē “Mobilly”.

Lai sāktu izmantot jauno pakalpojumu, nepieciešams lejupielādēt vai atjaunot aplikāciju, papildināt Mobilly kontu ar bankas karti, sadaļā “CITI” izvēlēties muzeju apmeklējumam, iegādāties biļeti, saņemt QR kodu un uzrādīt to pie ieejas. Ja tika nopirkta biļete ar skolēna, studenta vai pensionāra atlaidi, lūgums atcerieties paņemt līdzi atbilstošu apliecību.

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce:

“Mēs vēlamies, lai skatītājs justos gaidīts un pasargāts mūsu muzejos. Priecājamies, ka sadarbībā ar Mobilly muzeja apmeklējums kļūst vēl ērtāks un varam piedāvāt attālinātu biļešu tirdzniecību. Pārdomāts lietotnes dizains ļauj viegli veikt savu izvēli, un jau pirmajā dienā vairāki muzeja apmeklētāji ieejas biļeti uzrādīja sava telefona ekrānā.”

Mobilly misija ir atvieglot ikdienu ikvienam mūsu klientam. Prieks, ka mums izdevās to padarīt raitāku gan muzeju darbiniekiem, gan apmeklētājiem. Šis ir jauns risinājums, kā paātrināt biļešu pārbaudes procesu un nodrošināt bezkontakta maksājumus, kas šajā laikā ir tik ļoti nozīmīgi,”

stāsta Mobilly vadītājs Ģirts Slaviņš.

Vairāk par iespēju iegādāties muzeju biļetes lasi šeit.