Rudens tūlīt jau klāt, bet kā paspēt to izbaudīt?

Neuztraucies, mēs esam par to parūpējušies! Jau 2. oktobrī plānots lielisks pārgājiens Alūksnes pusē un to organizē Movement Spontaneous.

Jau vairākus gadu šī kustība ļauj ikvienam drosminiekam mesties asākajos piedzīvojumos tepat Latvijā un ārpus tās. Vairāk nekā 200 pārgājienos dalībnieki daļu no ceļa veic izmantojot sabiedrisko transportu un ir pierādījuši, ka šāds ceļošanas veids ir ne tikai videi draudzīgāks, bet arī ērts! Kas gan var būt labāks kā pāris stundu snauda autobusā vai vilcienā pēc gara pārgājiena?


Matijs ir viens no kustības aizsācējiem. Lai arī kustībai pievienojas arvien jauni entuziasti, viņu noteikti satiksi, ja pievienosies kādā no pārgājieniem. Piedzīvojumu plānošana pirmkārt ir viņa hobijs un tikai tad ikdienas darbs.

Oktobrī plānotais piedzīvojums ir viens no #CeļoarMobilly pārgājieniem, kuros ik mēnesi tiek izstaigāts kāds tālāks Latvijas nostūris. Ja šajos pasākumos savu dalību pieteiksi laicīgi un būsi viens no pirmajiem 10 dalībniekiem, mēs tev uzsauksim sabiedriskā transporta biļeti turp vai atpakaļ!

Seko līdzi tuvākajiem pasākumiem un aktualitātēm kustības Facebook lapā. Tiekamies piedzīvojumos! 🧡