“Mobilly” sadarbībā ar “Iespējamā misija” un EHR mediju grupas radio staciju EHR Superhits uzsāk labdarības kampaņu “Super – Direktors”, kas aicina ziedot un atbalstīt Latvijas skolu nākotnes izaugsmi un attīstību.

Izglītība ir viena no tām vērtībām un cilvēka pamatvajadzībām, kuras nozīmi nedrīkst novērtēt par zemu. Laba un konkurētspējīga izglītība ir vides, sabiedrības un ekonomikas attīstības priekšnoteikums, kā arī visas valsts drošības un stabilitātes jautājums. Daudzu gadu laikā “Iespējamā misija” ir izdarījusi milzīgu darbu, sagatavojot 128 Super – Skolotājus, bet tagad ir pienācis laiks šiem skolotājiem sagatavot izcilus vadītājus – skolu direktorus.

Kampaņas ietvaros ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts ziedot Latvijas skolu direktoru profesionālās tālākizglītības un pilnveides programmai „3+3+3”, kuras ietvaros līdz nākamā mācību gada beigām 2022. gada jūnijā tiks sagatavoti 30 izglītības iestāžu vadītāji. Veikt ziedojumu iespējams līdz pat februāra beigām lietotnes “Mobilly” sadaļā Ziedojumi. Minimālais ziedojuma apmērs ir EUR 2,50.

Ar EHR mediju grupas palīdzību šī kampaņa sasniegs vairāk nekā 500 tūkstošus unikālo radio un digitālo straumju klausītāju, EHR aplikācijas lietotāju, mājas lapas apmeklētāju, kā arī sekotāju sociālajos medijos.

“EHR mediju grupa vienmēr ir atbalstījusi spēcīgas un jēgpilnas iniciatīvas ar tālejošiem mērķiem, īpaši akcentējot jauniešiem aktuālas tēmas un problemātiku. Tā kā mūs visvairāk no visām radio stacijām klausās jaunieši, mēs ceram, ka viņi paši iedegsies par savu nākotni, palīdzēs popularizēt šo kampaņu, ieteiks paši vai aicinās savus skolotājus virzīt nākotnes līderus un mudinās iesaistīties savus vecākus,” stāsta EHR mediju grupas līdzīpašnieks Ričards Zakss.

Viens ziedojums “Mobilly” izmaksā tikpat cik Tava līdzņemšanai nopirktā kafija. Tavs ziedojums palīdzēs veidot Latvijas skolēnu nākotni, dalies ar šo ziņu sociālajos medijos, izmantojot mirkļabirku #superdirektors un #ziedoarmobilly.

“Vairākās mūsu darbinieku ģimenēs aug divi un vairāk bērni, tādēļ šī iniciatīva mums ir arī personīgi tuva. Mēs izprotam cik nozīmīgu lomu mūsu bērnu dzīvēs spēlē skolotāji, taču direktors ir šīs mijiedarbības diriģents, kurš rada attīstošu, motivējošu un atbalstošu vidi pasniedzējiem viņu sarežģītajā darbā. Tādēļ ir ļoti nozīmīgi, ka skolotāji un direktori aug kopā ar katru nākamo paaudzi, lai spētu izprast mūsu bērnu vajadzības un attīstības dinamiku,” komentē Mobilly vadītājs Ģirts Slaviņš.

Šogad “Super – Direktors” ir tikai pirmais no daudziem sociāli atbildīgiem un nozīmīgiem projektiem, par kuriem dzirdēsiet EHR mediju grupas radio stacijās, tāpēc seko līdzi un iesaisties visai sabiedrībai svarīgos procesos! Vairāk informācijas par kampaņu pieejama iespejamamisija.lv un ehrhiti.lv