Fotogrāfe Sintija Sušina savā Instagram kontā pastāstīja par ikdienas paradumu maiņu, kad auto uz brīdi nācās atstāt servisā: “Agrāk teicu, ka ar vilcienu braucu ļoti reti. Tagad tā vairs nevaru teikt, jo pagājušajā nedēļā man ar to sanāca braukt trīs reizes.”

Viņa dalījās ar neseno pieredzi sabiedriskā transporta izvēlē: “Es labāk izvēlos vilcienu, jo, manuprāt, tas ir ērtākais, precīzākais un drošākais pārvietošanās veids šobrīd”.

Viņa uzsver, ka lielākais ieguvums ir brīvais laiks, jo pašai vairs nav jāvada transportlīdzekli. Iegūto stundu var izmantot, lai klausītos seminārus, atbildētu uz vēstulēm un e-pastiem, apstrādātu bildes:

“Ir gadījies pat attālināti piedalīties sapulcēs, ja gadās kas negaidīts, kamēr atrodos ceļā.”

Sintijas pieredze:
⏰ vilcieni vienmēr ir punktuāli;
🙅🏼‍♀️ vilcieni nav cilvēku pārpildīti;
📱 biļeti ātri un jebkurā brīdī un vietā varu iegādāties Mobilly lietotnē!

“Man patīk iespēja iegādāties biļeti Mobilly lietotnē 👍🏼 tas ir ļoti ērti un ātri. Piemēram, vienreiz nezināju vai paspēšu uz vilcienu, tāpēc neiegādājos biļeti savlaicīgi. Pāris minūtes pirms atiešanas vēl paspēju nopirkt biļeti par izdevīgāku cenu lietotnē.”

Atceries, ka šobrīd veselības drošības nolūkā vilcienā visu brauciena laiku ir jālieto mutes un deguna aizsegs, kā arī apsēsties drīksti tikai nemarķētās sēdvietās. Rūpēsimies par savu un apkārtējo veselību!

Ja vilciens ir tavs ikdienas transportlīdzeklis Nr. 1, ņem vērā, ka šobrīd jāpievērš īpašu uzmanību tā atiešanas laikam un pienākšanas ceļam!

No 28. marta spēkā ir jauns vilcienu kustības saraksts, kā arī saistībā ar Rīgas centrālās dzelceļa stacijas pārbūvi ir slēgti trīs pasažieru kustībai izmantotie sliežu ceļi. Vairāk par izmaiņām lasi šeit!

Lai patīkami braucieni!


Tavs Mobilly