Tava uzņēmuma Mobilly maciņā norādītais naudas apjoms ir pielietojams ne tikai stāvvietu apmaksai, bet arī citu ikdienā nozīmīgu pakalpojumu apmaksai. Izvēlies sava uzņēmuma auto vadītājiem aktuālos pakalpojumus un apvieno visus darbinieku veiktos maksājumus vienuviet!

Piemēram, ja Tava uzņēmuma darbinieki jau apmaksā stāvvietas no uzņēmuma konta, vari pievienot iespēju šādi apmaksāt arī auto mazgāšanu PUTO automazgātavās.

Ieguvums? Viens rēķins un iespēja ērti kontrolēt tēriņus Mobilly sistēmā. Ja Mobilly konta atlikums tuvosies nullei, varēsi saņemt atgādinājumu un to savlaicīgi papildināt!

Pakalpojumu pieejamību uzņēmuma profila administrators var kontrolēt pēc nepieciešamības – Mobilly sistēmā norādot darbinieku telefona numurus, kam apmaksa no uzņēmuma konta būs pieejama.

Lai pieslēgtu pakalpojumu:

  • atver sava uzņēmuma profilu vietnē mans.mobilly.lv;
  • atver sadaļu “Profils” un spied “Rediģēt pakalpojumus”;
  • aktivizē iespēju apmaksāt “Automazgāšanas pakalpojumi”;
  • turpmāk Tava uzņēmuma Mobilly kontam pievienotie darbinieki šos maksājumus varēs veikt arī no uzņēmuma konta Mobilly lietotnē, izvēloties sadaļu “Citi”, “Puto auto mazgātava”.

Ja vēlies lietot pakalpojumu, bet uzņēmuma līgumu ar Mobilly vēl neesi noslēdzis, lejupielādē un aizpildi līgumu, nosūti to mums. Pēc atbildes saņemšanas, pieslēdz pakalpojumu vietnē mans.mobilly.lv. Atceries, ka vienmēr vari sazināties ar mūsu draudzīgo klientu servisu, ja radušies kādi jautājumi vai esi nozaudējis pieeju sistēmai. Zvani uz 1859, raksti mums Whatsapp, vai sūti ziņu uz [email protected]!

Lieto Mobilly un laimē – mēs vēlamies ne tikai atvieglot Tavu ikdienu, bet arī pateikt paldies, ka uztici mums rūpes par saviem maksājumiem!

☀️ Šodien plkst. 13.00 notiks pirmā vasara.mobilly.lv akcijas izloze – izlozēsim četras dažādas pateicības balvas mūsu lieliskajiem klientiem! Pievienojies mūsu Facebook grupai, lai skatītos tiešraidi un turpmāk uzzinātu aktuālākos jaunumus un saņemtu foršus piedāvājumus pirmais!

Tiekamies!
Tavs Mobilly!