Sākot no šī gada jūnija, ar Mobilly ērti norēķinies arī par stāvvietām Igaunijas teritorijā. Dodoties uz ziemeļu kaimiņvalsti, Mobilly lietotnē turpmāk varēsi apmaksāt vairāk nekā 140 uzņēmuma “Ühisteenused AS” stāvvietas dažādās lielākajās Igaunijas pilsētās, tostarp arī Tallinā, Tartu, Narvā un citviet.    

Lai apmaksātu autostāvvietu Igaunijā, nepieciešams mobilās lietotnes stāvvietu sadaļā pārslēgties no Latvijas uz Igauniju, uzspiežot uz karodziņa ikonas. Jāizvēlas Igaunijas teritorija un tālāk apmaksas aktivizēšana noritēs kā ierasts.

“Esam ļoti priecīgi, ka turpmāk saviem lietotājiem varam piedāvāt iespēju norēķināties par stāvvietām arī mūsu kaimiņos, Igaunijā, plaši pārstāvētā operatora “Ühisteenused AS” autostāvvietās. Ik dienu strādājam pie tā, lai uzlabotu esošo pakalpojumu kvalitāti, kā arī piedāvātu mūsu klientiem jaunus pakalpojumus, ko ātri un ērti iespējams apmaksāt viedtālrunī, izmantojot Mobilly lietotni. Iziešana no Latvijas robežām mums ir svarīgs jaunums, tāpēc ar prieku gaidīsim klientu atsauksmes un ieteikumus, kā uzlabot jauno pakalpojumu, kā arī esam atvērti sadarbībai ar citiem stāvvietu operatoriem ne tikai Igaunijā, bet arī Lietuvā,” komentē Mobilly vadītājs Ģirts Slaviņš.

Lai patīkami braucieni uz Igauniju!

Tavs Mobilly