Aizvien vairāk uzņēmumi izmanto iespēju savam Mobilly uzņēmuma kontam pievienot Puto automazgātavu pakalpjumus. Ja Tava uzņēmuma autoparku regulāri nepieciešams sakopt, izmanto iespēju to ērti un vienkārši darīt ar Mobilly.

Šobrīd ar Mobilly lietotni auto iespējams nomazgāt vairāk nekā 30 Puto automazgātavās visā Latvijā.

Ieguvums? Viens rēķins un iespēja ērti kontrolēt tēriņus Mobilly sistēmā. Ja Mobilly konta atlikums tuvosies nullei, varēsi saņemt atgādinājumu un to savlaicīgi papildināt!

Pieslēdzot uzņemuma kontu, jebkurā brīdī iespējams iegūt pārskatu par visiem veiktajiem automazgāšanas darījumiem, kas dod iespēju sekot līdzi saviem tēriņiem un saņemt detalizētu informāciju par katru automašīnu, ja tās ir vairākas.

Pakalpojumu pieejamību uzņēmuma profila administrators var kontrolēt pēc nepieciešamības – Mobilly sistēmā norādot darbinieku telefona numurus, kam apmaksa no uzņēmuma konta būs pieejama.

Kas jādara? Ja Tev jau ir noslēgts līgums ar Mobilly, pārliecinies, ka esi aktivizējis šī pakalpojuma izmantošanu saviem darbiniekiem vietnē mans.mobilly.lv. Ja neesi drošs, zvani 1859 un mēs palīdzēsim visu noskaidrot.

Ja vēlies lietot pakalpojumu, bet uzņēmuma līgumu ar Mobilly vēl neesi noslēdzis, lejupielādē un aizpildi līgumu, nosūti to mums. Pēc atbildes saņemšanas, pieslēdz pakalpojumu vietnē mans.mobilly.lv.

Atceries, ka vienmēr vari sazināties ar mūsu draudzīgo klientu servisu, ja radušies kādi jautājumi vai esi nozaudējis pieeju sistēmai. Zvani uz 1859, raksti mums Whatsapp, vai sūti ziņu uz [email protected]!


Lai Puto tīrs!
Tavs Mobilly