Jau no 29.augusta Mobilly lietotnē pieejami četri jauni reģionālās nozīmes autobusu maršruti, kas kursē Ādažu virzienā:

  • Rīga–Kalngale–Carnikava–Kadaga;
  • Rīga-Ādaži-Kadaga;
  • Rīga-Ādaži-Podnieki-Garkalne;
  • Rīga-Ādaži-Carnikava.

Biļetes iespējams iegādāties gan Mobilly lietotnē, gan mobilly.lv mājaslapā.

No 29.augusta biļetes pieejamas iepriekšpārdošanā taču tās izmantot varēs no 3.septembra uz visiem iepriekš minēto maršrutu konkrētās dienas reisiem.

Pērkot biļeti Mobilly, šajos maršrutos varēsi redzēt ikonu “1diena – 1 brauciens”. Ko tas nozīmē? Šī biļete ir derīga vienam braucienam jebkurā laikā izvēlētajā dienā, tikai ņem vērā, ka šī biļete negarantē sēdvietu.

Kā ziņo VSIA Autotransporta direkcija, jaunā sistēma palīdzēs būtiski samazināt laiku, kas nepieciešams biļešu iegādei pie vadītāja. Nākotnē pasažieriem ar vienotās sabiedriskā transporta biļetes palīdzību būs iespēja vienā tālākā braucienā apvienot dažādus transporta veidus neatkarīgi no pakalpojuma sniedzēja. Vienotā biļešu sistēma ļaus nodrošināt ne tikai ērtāku, ātrāku un mūsdienīgu biļešu tirgošanu, bet kalpos arī kā papildu kontroles rīks, jo kontrolieriem brauciena laikā būs pieejama informācija par visām pārdotajām biļetēm, un caur pieeju datiem ļaus nodrošināt brīvu konkurenci visiem ieinteresētajiem biļešu tirgotājiem.